Zakelijke catering

U heeft met uw bedrijf iets te vieren. U gaat een bedrijfsfeest organiseren. Een personeelsfeest, een jubileumfeest, een officiële opening of misschien denkt u aan een themafeest of dinner show. Wat voor type feest het ook wordt, u wilt het goed geregeld hebben. Bij ons bent u aan het juiste adres om de catering van uw feest te verzorgen. Van een culinaire avond tot de luxe hapjes bij een netwerk borrel.

Kies een optie die bij u past

Barbeque

Barbeque

Wij zorgen voor heerlijk vers slagersvlees (halal), vis en vegetarische producten. Tevens zijn al onze BBQ arrangementen voorzien van een saladebar, sauzen en vers stokbrood met kruidenboter.

Klik voor meer info
Walking dinner

Walking dinner

een gezellig feest waar je vrij bent en met iedereen kunt bijpraten en netwerken. Ondertussen wordt u culinair verrast, omdat er wordt rondgelopen met gerechtjes die u heerlijk uit de hand kunt eten

Klik voor meer info
Sharing dinner

Sharing dinner

Sharing is caring! Vanuit de Turkse cultuur een dagelijks tafereel. Goedgevulde tafels, met veel verschillende gerechten, verspreid op tafel. Lang en uitgebreid tafelen in goed gezelschap. Kom in contact met elkaar, door samen te proeven en deze beleving met elkaar te delen

Klik voor meer info
Sit Down dinner

Sit Down dinner

Aan een mooi gedekte tafel, wilt u uw gasten laten verwennen. Een prachtig meergangen menu wordt aan tafel geserveerd door een van onze medewerkers van de bediening

Klik voor meer info
Buffet

Buffet

We staan erom bekend om onze heerlijke verschillende buffetten. Warm, koud of een mooie combinatie hiervan. Aan te vullen met een prachtige zoete desserts en kaasplankjes. Bent u ook helemaal weg van kleine gerechtjes? Wij presenteren onze meze (tapas) mooi op een buffettafel. Een smakelijk diner, een verzorgde lunch. Vertel ons uw wensen en wij maken een passend buffet speciaal voor u.

Klik voor meer info
Lunch

Lunch

Tijd voor een break! Even bijtanken, om vervolgens weer met je collega’s door te kunnen knallen. Wij kijken naar wat het best voor uw evenement past. Mogelijkheid voor een lunchbox, gevuld met broodjes, iets lekkers voor erbij, fruit en drinken. Of wilt u liever een ruim verzorgde lunch in buffetvorm? We bespreken dit graag samen met u.

Klik voor meer info
Tapas (meze’s)

Tapas (meze’s)

Meze's kunnen wij serveren op planken of er een mooie buffettafel van maken, zodat iedereen kan pakken wat hij wil. Zo is uw (netwerk) borrel of feestje een groot succes. Alle meze worden geserveerd met brood. Samenstelling van de planken kan varieëren, dit doen we in overleg.

Klik voor meer info