Prive catering

Bij ons kunt u voor elke gelegenheid/evenement terecht voor de heerlijkste gerechten. Bij u thuis of op een mooie door u gekozen locatie.

Kies een optie die bij u past.

Babyshower

Babyshower

In verwachting van een klein wonder? Een mooie reden voor een feestje! Je wilt dit natuurlijk vieren. Of je organiseert het voor je zus/vriendin. Wij hebben leuke hapjes in het thema roze/blauw/neutraal en kunnen jullie voorzien van hartige en zoete hapjes. Zoals een high-tea.

Klik voor meer info
Tapas (meze’s)

Tapas (meze’s)

Meze's kunnen wij serveren op planken of er een mooie buffettafel van maken, zodat iedereen kan pakken wat hij wil. Zo is uw (netwerk) borrel of feestje een groot succes. Alle meze worden geserveerd met brood. Samenstelling van de planken kan varieëren, dit doen we in overleg.

Klik voor meer info
Buffet

Buffet

We staan erom bekend om onze heerlijke verschillende buffetten. Warm, koud of een mooie combinatie hiervan. Aan te vullen met een prachtige zoete desserts en kaasplankjes. Bent u ook helemaal weg van kleine gerechtjes? Wij presenteren onze meze (tapas) mooi op een buffettafel. Een smakelijk diner, een verzorgde lunch. Vertel ons uw wensen en wij maken een passend buffet speciaal voor u.

Klik voor meer info
Lunch

Lunch

Tijd voor een break! Even bijtanken, om vervolgens weer met je collega’s door te kunnen knallen. Wij kijken naar wat het best voor uw evenement past. Mogelijkheid voor een lunchbox, gevuld met broodjes, iets lekkers voor erbij, fruit en drinken. Of wilt u liever een ruim verzorgde lunch in buffetvorm? We bespreken dit graag samen met u.

Klik voor meer info
Sharing dinner

Sharing dinner

Sharing is caring! Vanuit de Turkse cultuur een dagelijks tafereel. Goedgevulde tafels, met veel verschillende gerechten, verspreid op tafel. Lang en uitgebreid tafelen in goed gezelschap. Kom in contact met elkaar, door samen te proeven en deze beleving met elkaar te delen

Klik voor meer info
Sit Down dinner

Sit Down dinner

Aan een mooi gedekte tafel, wilt u uw gasten laten verwennen. Een prachtig meergangen menu wordt aan tafel geserveerd door een van onze medewerkers van de bediening

Klik voor meer info
Walking dinner

Walking dinner

een gezellig feest waar je vrij bent en met iedereen kunt bijpraten en netwerken. Ondertussen wordt u culinair verrast, omdat er wordt rondgelopen met gerechtjes die u heerlijk uit de hand kunt eten

Klik voor meer info
Barbeque

Barbeque

Wij zorgen voor heerlijk vers slagersvlees (halal), vis en vegetarische producten. Tevens zijn al onze BBQ arrangementen voorzien van een saladebar, sauzen en vers stokbrood met kruidenboter.

Klik voor meer info
Condoleance

Condoleance

Afscheid kunnen nemen van uw dierbare op een speciale liefdevolle manier. Wij denken graag met u mee om het afscheid een mooie invulling te geven.

Klik voor meer info