Catering voor Bruiloften

Jullie grote dag, de dag die jullie nooit meer vergeten! Jullie willen de liefde vieren met al jullie lieve gasten. Natuurlijk staat genieten bovenaan jullie lijstje. Wij serveren voor jullie die avond culinaire verrassingen. Als jullie vaste tafelindeling willen, kunnen jullie kiezen voor een sit-down dinner. Waarbij jullie kunnen kiezen voor een meergangen menu van uiteraard een hoge kwaliteit. Wel vaste plekken, maar net een andere draai? Kies dan voor een shared-dinner. Waarbij de gerechten op mooi op de tafels worden gepresenteerd en jullie samen kunnen pakken wat je lekker vindt. Het delen van liefde brengt jullie samen, dus waarom deel je dan ook niet het eten?

Het kan ook zijn dat jullie liever geen vaste plekken willen. Een wat informelere setting waarbij jullie de ruimte hebben om rond te lopen en te socializen. Dan past een walking-dinner bij jullie avond. Elke ronde verrassen we jullie gasten met onze culinaire hoogstaande producten. De gerechten hebben een kleiner formaat, zodat we meerdere rondes kunnen lopen.

We hebben natuurlijk ook nog andere opties die we met jullie willen delen. Denk aan luxe barbecue of luxe buffetten op een mooie manier gepresenteerd. Kortom wij garanderen dat jullie avond een succes wordt.

Na het eten gaan de voetjes van de vloer! Ook de avondgasten willen jullie verwennen. Wij serveren diverse hapjes. Vraag gerust naar de mogelijkheden.